UNIKT ARMBAND SKALL RÄDDA NOSHÖRNINGEN.

Caroline Kreuger Nilsson och ENGELBERT lanserar den 14 juni ett smycke för att hjälpa den utrotningshotade noshörningen. Intäkterna från armbanden går oavkortat till den svenska organisationen The Perfect World Foundation som arbetar för att stoppa tjuvjakten på noshörningen.

–  Att tillhöra generationen som efter 60 miljoner år faktiskt utrotar noshörningen är inte ett alternativ, menar Caroline tillsammans med ENGELBERT. Om inget görs omedelbart kan noshörningen vara helt utrotad inom 4-6 år.

Armbandet illustrerar fotavtryck från noshörningsfötter och finns för försäljning på Nordiska Kompaniet i Göteborg mellan den 14-15 juni samt på ENGELBERT, Birger Jarlsgatan 13 Stockholm

Pris vuxen: 795 SEK

Pris barn: 595 SEK

 

glengbbboqpd5jgxuxtf

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.