CLINIQUE Take The Day Off Cleansing Balm

clq_6CY4_250

Formula: Fast, vit smörig balm. Parfymfri.

Hudtyp: Alla

Utlovar: Lätt makeupborttagning som snabbt löser upp alla typer av makeup och solskydd. Förvandlas från fast balm till silkig olja vid applicering. Rengör noggrant, lämnar inga rester. Kladdar inte och torkar inte ut huden. Testad av ögonläkare.

Resultat: Jag har känslig hy såväl som ögon och har inte haft någon bra erfarenhet av Cliniques hudvård sedan tidigare. But this I love. Konsistensen kan bäst beskrivas som kokosfett-liknande. Smälter på huden vid applicering utan att kännas ett dugg fet. Däremot är den återfuktande och torkar inte ut som vissa rengöringar kan göra. Formulan är effektiv, men lämnar kvar några svaga spår av ögon-mejken, i likhet med de flesta cleansers.

Pris: 295 SEK på Clinique.se

Betyg: 4/5

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida