Dagens basprodukter: SHEER COVER & IDUN

Dagens sminkmodell är Jessica Duveblad och denna gång har vi lagt en bas med två nya mineralprodukter (osminkad i övrigt).  Steg 1 är Sheer Cover Studio Perfect Shade Mineral Foundation (249 SEK) i nyansen Medium. Sheer Cover Studio är Sheer Covers nya linje med en ljusreflekterande formula utformad för en bättre färgmatchning för alla hudtoner. Färgpigmenten är skapade för anpassa sig efter både gula och röda undertoner. Fri från olja, parfym, färgämnen och talk. Designern är också ny i en stilren vit förpackning. Finns i fyra nyanser; Light, Medium, Tan & Dark.

Här kommer Jessicas egna omdöme efter en dags användning;

Jag har för länge sedan testat Sheer Covers originalprodukt och gillat den. Det blev dock inte av att jag fortsatte använda den, då jag favoriserar Bare Minerals matta variant. Den uppdaterade versionen av Sheer Cover kommer i en väldigt snygg förpackning om man jämför med den gamla, men tyvärr med det klassiska problemet att det är för många hål i den – och att det därmed blir svårt att ha den i handväskan mm. Finishen är vad jag skulle kalla satin – varken matt eller blank, med en fin lyster. Täckningen är lätt till medium. Nu till det fantastiska – hållbarheten!  På mig satt produkten en hel svettig sommardag och sedan ett ordentligt yogapass. Jag gillar den helt klart!

Idun_FaceBronzerSommardrom_webb-290x285Som bronzer använde vi en nyhet från mitt favoritmärke IDUN. Iduns senaste pressade bronzer; Minerals bronzingpuder ”Sommardröm” (259 SEK) innehåller högrenade mineralpigment och kommer i en behändig förpackning med spegel i locket. Nyansen är ”medium dark”, (se bild) och lite mörkare än Iduns bronzer ”Midsommar”.  Den är dessutom helt matt vilket jag älskar, då jag inte gillar glittriga puder alls. Innehåller varken talk, oljor, silikoner, parfym, bismuth, nano, parabener eller andra ämnen som kan orsaka allergiska reaktioner. Dessutom fri från vatten, vilket förhindrar bakterietillväxt. Utlovar att passa den allra känsligaste huden.

 

10567572_10154562856010495_1185237082_n

3 kommentarer

3 kommentarer till Dagens basprodukter: SHEER COVER & IDUN

 1. What a material of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity regarding unexpected feelings.

 2. ig skriver:

  We’re a gaggle of volunteers and starting a new
  scheme in our community. Your site provided us with helpful info to work on. You’ve done an impressive process and our whole group can be
  grateful to you.

 3. tomsskobillig skriver:

  Precis vad jag letat efter alltså. Maximal stadga, hållbarhet och underbar doft dessutom. toms shoes online shop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *