Mani/Pedi @ Luxury Fingers & Toes.

Åh underbara fredag!   Så lycklig över att  få mina fötter fixade. Man känner sig så mycket fräschare – det gör verkligen stor skillnad! Blir ni också sugna så ringer ni Luxury Fingers & Toes! Min fina  Veronica Broman var också med och det blev Shellac för henne på både händer & fötter! Vi tyckte det var passande eftersom vi båda ska vara Goldy Locks ikväll!

imageimage

3 kommentarer

3 kommentarer till Mani/Pedi @ Luxury Fingers & Toes.

  1. superbeets skriver:

    Appreciate this post. Let me try it out.|

  2. I couldn’t resist commenting. Perfectly written!|

  3. berkey skriver:

    Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida