CICAMED Face Mist Sensitive

Formula: Blöt spray med en söt, mild doft.

Hudtyp: Alla, även känslig hy.

Utlovar: En återfuktande och uppfriskande ansiktsmist. Speciellt formulerad för känslig hud med lugnande ekologisk trollhassel och aktiv betaglukan från svensk havre. Ekologisk aloe vera, panthenol, olivsqualane och hyaluronsyra ger snabb återfuktning. Motverkar rodnad och fixerar smink. Perfekt på flygresan och på kontoret.

Resultat: För mig är det ett måste att min toner/face mist/ansiktsvatten är por-sammandragande och det är verkligen denna formula! Porerna blir synbart mindre amtidigt som den är effektiv men lugnande för känslig hy (min) och har en väldigt god doft.  För mig är detta mer en uppfriskande toner i sprayform än en återfuktande face mist. Använder du den ovanpå sminket får du se till att hålla den en bit från ansiktet, då det kommer ganska mycket formula vid bara en applicering.

Pris: 192 SEK på Skincity.se

Betyg: 4,5/5

photo(55)

 

1 kommentar

1 kommentar till CICAMED Face Mist Sensitive

  1. Harocixgoope skriver:

    Allevamento Levitra best price for levitra 20mg Levitra Erfahrungswerte Amoxicillin Abuse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*