Dagens julklapp: METTE PICAUT Calming Cocoon Cream

Eco luxury! Så beskrivs Mette Picauts nya ekologiska creme för torr hud. Formulan beskrivs som en fusion av en balm och en kräm men jag skulle kalla det en mjuk salva med en underbar kokos-doft. Som en superfood för huden innehåller Calming Cocoon Cream organisk avocado, kokosolja, vildjams extrakt och naturliga phytosteroler, som förutom att återfukta ha anti age-effekt och anti-inflammatoriska egenskaper. Cremen innehåller inga konserveringsmedel och den underbara doften är helt naturlig. En lyxig julklapp till den medvetna, skönhetsintresserade familjemedlemmen! Som en skyddande kokong för den torra vinterhuden, och gör skillnad efter bara en applicering!

699 SEK hos utvalda och auktoriserade hudterapeuter och spa.

 

photo(107)

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *