My Times 2014

2014 har för mig varit väldigt polariserat, med en blandning av mycket bra och extremt negativa saker.  Bäst var resan till Venedig, två lyxiga spa-vistelser  samt att jag fått flera nya, nära vänner, exempelvis Björn. Jag har även fått bättre kontakt med Morgan igen och han kommer till Växjö nästnästa helg för att hälsa på. Sämst var såklart att jag fick en tumör, men den är nu helt borta och jag har inga biverkningar kvar.

Saker jag hoppas på 2015: Köpa egen lägenhet, skaffa katt igen, förbättra mig själv på franska och yoga, resa till Paris samt få vara frisk hela året!

 

6793859921419948140

1 kommentar

1 kommentar till My Times 2014

  1. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a
    group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *