Ny foundation från Dr. Hauschka

10415661_10152957354190993_5434264011119312822_n

 

Det finns en allt större efterfrågan på 100% naturlig, ekologisk makeup och därför har Dr Hauschka breddat sitt sortiment med en mineral-foundation. Utlovar en sammetslen finish och en återfuktad hud med hjälp av granatäpple samt makadamia- och kokosolja. Medan en del klagade på att Dr Hauschkas förra make up-creme Translucent make-up doftade för starkt har denna formula en något mildare doft, med en hint av kokos. Konsistensen är lätt men något åt det fastare hållet. Har du inte porslinshy eller är mörkhyad kommer du definitivt hitta en passande nyans av de fem tillgängliga. Dock rekommenderar jag att testa i butik om möjligt, då de är väldigt pigmentrika. Tonen i samtliga nyanser är dock relativt neutrala, och inte överdrivet gul eller rosa. Jag kunde ha både 02 och 03. Täckningen är sheer till medium (beroende av mängd du applicerar) och finishen sidenmatt med fin lyster. Formulan ”sugs upp” av huden och sitter sedan som berget hela dagen.

249 SEK (30 ml)

 

01 Macadamia (neutral, ljus)

02 Almond (varm, ljus till medium)

03 Chestnut (kall, medium)

04 Hazelnut (varm, medium till något mörk)

05 Nutmeg  (neutral, medium till något mörk)

bild(76)

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida