MAX FACTOR Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

I mitten av augusti släpper MAX FACTOR en ny eyeliner med ”paddelformad” tip; ”Applicera med en den platta sidan och du får en bred, dramatisk linje – vinkla om för tunn spets som ger en naturlig markering med ett ”försvinnande” avslut”. Utlovar att inte kladda (vilket den inte heller gör) och kommer enbart i ”nattsvart” nyans. För mig personligen är den tjocka sidan alldeles för tjock, och de flytande eyeliners jag använder privat är ännu tunnare än den tunnare sidan. Det är dock mest en fråga av smak och vad man passar i. Jag anser ändå att denna penna är för de som gillar en mer ”dramatisk”, markant look. Pennan är lätt att applicera med, ger ett hållbart resultat och är ändå relativt lätt att tvätta bort.

145 SEK

 

Processed with Moldiv

 

Max-Factor-Masterpiece-High-Precision-Liquid-Eyeliner

d68516dafb20c6cc5fe79abea41b5e43

1 kommentar

1 kommentar till MAX FACTOR Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

  1. berkey skriver:

    Do you have any video of that? I’d want to find out some additional information.|

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *