MACADAMA PROFESSIONAL Volumizing Dry Shampoo

macadamia-natural-oil-volumizing-dry-shampoo-1Formula: Transparent, ”blöt” formula med en söt, neutral doft.

Hårtyp: Passar alla hårtyper, idealiskt för fint hår.

Applicering: Skaka flaskan väl, och spraya i torrt hår, 15-20 cm från hårbotten, med fokus på hårrötterna. Borsta gärna igenom lätt med fingertopparna.

Utlovar: Torrschampo som hjälper till att fräscha upp ditt hår mellan tvättarna, samtidigt som det ger en ljuvlig volym och fyllig känsla ! Tynger inte ned ditt hår och lämnar inte några puder-rester, ett torrschampo som är perfekt för att fräscha upp håret under dagen. Perfekt för dig som alltid är på språng – ett måste-ha i handväskan!

Resultat: Formulan skiljer sig lite från de flesta andra i genren; det är inte en torr-spray och den blir helt transparent på håret! När formulan torkat in suger den upp fett men ger inte en nytvättad känsla (för dig som är ute efter det)  utan mer en rejäl  uppfräschning + saltvattenkänsla + gör det mer lättstylat. Den lite strävare styling-finishen gör att du kan kan jobba upp rejält med volym i hårbotten. Gillar att den inte mattar ned med puder-finish utan bevarar hårets naturliga lyster!

Pris: 129 SEK på Eleven.se

Betyg: 9/10

 

1 kommentar

1 kommentar till MACADAMA PROFESSIONAL Volumizing Dry Shampoo

  1. berkey skriver:

    Just wish to say your article is as astonishing. The clarity on your post is just great and that i could assume you’re knowledgeable on this subject. Fine together with your permission let me to seize your feed to keep up to date with impending post. Thank you a million and please carry on the rewarding work.|

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *