Regeringen kommer ut som rasister?

ska

 

 

Det var en minst sagt dramatisk presskonferens när en gråtande Åsa Romson i praktiken tvingades försvara Sverigedemokraternas politik. AKB gick steget längre och förespråkar en paus i mottagandet. ”Det som är anmärkningsvärt är att flera av de här förslagen har vi drivit under lång tid men då var man inte över huvud taget intresserade av att möta oss för några veckor sedan. Men jag välkomnar att det har skett en förändring.” säger Ebba. Lång tid?  Det är inte KD som har drivit dessa förslag i åratal för döva öron. Vad händer nu? När S och MP föreslår samma åtgärder som SD alltid gjort omkullkastas ju hela den politiska spelplanen. Löfven föreslår nu samma beslut, vars förespråkare han tidigare kallat för ”nyfascister”.

Om jag är skadeglad? NEJ. 1. Vi hade inte behövt vänta in en total systemkollaps. 2. Hur kan någon vara glad när situationen ser ut som den gör i Syrien m.fl länder? Ett tredje världskrig står inför dörren.

Om jag (och många med mig) förtjänar en ursäkt? JA. Vi har bara berättat sanningen och för det har vi blivit kalla det ena värre epitetet efter det andra.

Om jag tycker synd om Romson när hon står och bölar under presskonferensen? Inte särskilt. ”Verkligheten styr vi inte, det har vi märkt denna höst”. Välkommen till verkligheten Åsa Romson.

Åsa Romson är INTE min vice statsminister.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *