UNE Matte Lips Stylo (NYHET)

Formula: Mycket mjuk, pigmentrik formula med en mild doft.

Utlovar: Ett krämigt läppstift med en 98% naturlig formula som återfuktar dina läppar i 10 timmar, med hjälp av bl.a bivax, arganolja, omega 9 och cacao butter. Formulan har även en anti-age effekt. 10 timmar håller även den djupa, matta färgen som kommer i 4 nyanser åt det mörkare hållet (du kan se alla nyanserna här.) Med ett 100% naturligt ursprung är stiftet doftsatt med en blandning av musk, violer och bergamott. Jag har testat M09 som är har en varmröd nyans (se nedan).

Resultat: Glider mjukt över läpparna och är ovanligt lätt att applicera samt få en jämnt, täckande finish. Dock något ljusare i färgen än den ser ut i stiftet. Ett extra plus för att striftet är är utskruvningsbart och har en återfuktning som likt ett lip balm är full pott. Det enda som drar ned betyget något är hållbarheten som landar på medel då den trots att den sitter kvar länge på läpparna även gör ganska ordentliga pussmärken på glaset. Bit av på papper innan!

Pris: 165 SEK

Betyg: 8/10

 

bild(7)

1 kommentar

1 kommentar till UNE Matte Lips Stylo (NYHET)

  1. I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this
    blog. I am hoping to view the same high-grade content from
    you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me
    to get my own, personal site now 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *