W7 BROW BAR Stencil Eyebrow Kit

Det är verkligen en djungel av bryn-paletter out there och jag måste säga att jag tycker de flesta håller en låg kvalitet. En pigmentlös formula och en plastig borste som knappt går att applicera med – är standard. Det enda märke som jag tycker håller full pott-kvalitet är detta kit  från CHANEL som tyvärr är hutlöst dyrt. Just nu testar jag W7 BROW BAR som innehåller 4 ögonbrynspuder, 1 ögonbrynsborste, 1 ögonbrynspensel samt tre stenciler för att få perfekt form. Stenciler har jag alltid tyckt varit totalt värdelöst (ger onaturlig form) men resten av kitet ger jag ett medelbetyg. Formulan är inte lika torra och svårapplicerad som de flesta budgetalternativ (mer cremig) och betydligt mer pigmentrik än sina konkurrenter till samma pris. Penslarna känns dock riktigt billiga och inget du vill använda. Men har du några bra verktyg hemma kan detta vara ett helt okej alternativ!

PS: Färgerna på översta bilden ljusades upp av blixten. Nyanserna på den undre bilden stämmer!

199 SEK

 

bild(12)

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *