Dagens skönaste köp!

 Isblå Cool Oasis (4089)från Depend-kollektionen The Great Desert behöver tre lager för en heltäckande finish (jag har två nedan) och personligen tycker jag att just denna tropiska nyans skulle tjäna på ett fjärde lager med glans-lack. I övrigt älskar jag färgen, som för tankarna till både semester och strand – samt gör sig givetvis bäst med en solbränna.

Utöver det testar jag för närvarande ACO CC-Cream (135 SEK) och på min hand nedan kan ni se färgerna Light och Medlium. Min hudnyans ligger någonstans mittimellan dessa – som ingen av dem är varken särskilt ljus eller mörk samt båda har en neutral, varm tom.

Oparfymerade ACO CC-Creme 6-i-1 är en färgad dagkräm som reducerar synligheten av ojämn pigmentering i huden. Du kan lätt arbeta upp en täckning som är medel, med bonusen återfuktning i upp till 24 timmar, vitamin B3 för att hjälpa till att minska fina linjer samt SPF15.

Och så fick min fina present jag fick av Pavel vara med på bild med….

 

IMG_2149

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *