Update.

Får erkänna att denna helg sög och lägga den till handlingarna. Ibland klaffar inget – varken gällande jobbet eller på det privata planet. Jag kan lätt gå ner mig och ”grotta ner mig” i mina misstag, så får mig gäller det att så snabbt som möjligt vara på banan igen och fylla veckan med saker som är roliga eller hälsosamma. Veckan kunde i alla fall inte ha börjat bättre. Fixade håret på stans exklusivaste hårsalong – LYX VXO, (ska dit igen på torsdag och fixa det sista- bild kommer sen) och var sedan på Växjö Medical Center där min fina väninna Svetka gav mig min favoritbehandling just nu: bröstlyft med laser! Även om man bara ser en liten skillnad direkt så fortsätter kollagenet att nybildas och stärkas i månader efter! Jag älskar såna behandlingar. Min policy är alltid  i första hand strama upp och i andra hand fylla ut , när det gäller Anti Age! I Växjö är det just kliniken Medical Center som har den starkaste och mest effektiva lasern. Huden i just detta område är förstås extra känsligt så man kör inte på de allra hårdaste inställningarna. Det känns mest som små stick, du blir lite röd och efter några dagar fjällar du. Ingen down time! Imorgon ska jag till en salong och göra ett lymf dränage. Jag känner att jag behöver det då jag både varit sjuk länge och tycker att  jag har lagt på mig (extremt) mycket vätska. Innan dess akupunktur och sushilunch med KD-kollegan. Han har börjat visa framfötterna äntligen! Ska bli spännande att se vad som händer i det partiet framöver!

 

13015602_10154035617025993_2813458882350114836_n

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *