ProSil mot ärr.

Mina ärr har inte läkts jättebra så nu testar jag PROSIL (349 SEK), ett silikonstift, som enligt flera läkare ska vara den bästa! Finns även som PROSIL SPORT (SPF 15),som är för utomhusbruk – vilken jag också har köpt eftersom det är sommar nu. Den sistnämnda är dock mer skyddande än läkande, och ska bara appliceras en gång/dag till skillnad mot originalet som ska appliceras 3-5 gånger. Tyvärr ska inte resultaten börja synas förrän en månad senare och man är ju otålig! Ska även fungera bra mot acne-ärr. Återkommer med recension längre fram…

ProSil-org7

 

1 kommentar

1 kommentar till ProSil mot ärr.

  1. MigudalCoeva skriver:

    Online Tadafil best price on levitra When Will We Be Able To Buy Alli Again

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *