M PICAUT Hydrating Water

Formula: Transparent, parfym- och doftfritt spray.

Utlovar: Ett ansiktsvatten i sprayform som ger en intensiv återfuktning och balanserar hyn, samtidigt som det tar bort de sista resterna av make-up. Baserad på Aloe Vera och Trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande. Passar lika bra som ansiktsvatten, framför datorn, på flygresor som after sun för att behålla solbrännan längre eller efter rakning. Kan med fördel även användas av män. Har en lätt sammandragande effekt på porerna samt förbereder huden för vårdande produkter.

 

Resultat: Själva sprayfunktionen är inte lika finfördelad som de fuktspray jag brukar spraya rakt i ansiktet (vanligtvis i mist-form) så jag använder hellre denna applicerad på en bomulls-tuss. Har den perfekta formulan för ett ansiktsvatten, dvs. mild och lugnande samtidigt som den effektivt tar bort de sista sminkresterna. Har som utlovat en lätt sammandragande effekt. Dock är deras Glorious Green Foaming Cleanser betydligt mer porsammandragande – en rengöring jag verkligen kan rekommendera om man har problem med stora porer – i kombination med denna produkt. Rekommenderas för normal till torr hy, men jag anser att den är så pass lätt och uppfräschande att den borde fungera för alla.  M Picauts eget tips är att ställa flaskan i kylen för en extra svalkande effekt – ett mycket bra tips! Dryg och prisvärd.

Pris: 275 SEK på Eleven.se

Betyg: 7,5/10

Innehåll: Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera Barbadensis)*, Aqua (renat vatten), Glycerin (från kokosoja)*, Hamamelis Virginiana Extract (trollhassel)*, Alcohol (konservering – ekologiskt framtagen), Phenoxyethanol (konservering), Potassium Sorbate (mild konservering).

*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar

3_HW

14 kommentarer

14 kommentarer till M PICAUT Hydrating Water

 1. tracfone skriver:

  Its not my first time to pay a visit this web site, i am browsing this website dailly and take
  pleasant information from here everyday.

  My blog – tracfone

 2. Debra Mekeel skriver:

  It’s really a nice and useful piece of information. I’m happy that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.|

 3. Dixie Staino skriver:

  If some one needs expert view on the topic of blogging and site-building then i
  suggest him/her to pay a visit this website, Keep up the good job.

 4. fa thor t shirt skriver:

  I’m very pleased to find this website. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and I have you book marked to look at new things in your blog.|

 5. Magnificent items from you, man. I’ve keep in mind your stuff prior to and you are simply too fantastic. I really like what you’ve got right here, really like what you are stating and the best way wherein you are saying it. You are making it entertaining and you continue to take care of to stay it smart. I can’t wait to learn much more from you. This is actually a great site.|

 6. This is a topic that’s near to my heart… Take care! Where are your contact details though?|

 7. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today.|

 8. This text is worth everyone’s attention. When can I find out more?|

 9. thefeed skriver:

  What’s up, I log on to your new stuff daily. Your humoristic style is awesome, keep up the good work!|

 10. the feed skriver:

  When someone writes an piece of writing he/she keeps the plan of a user in his/her brain that how a user can understand it. Thus that’s why this article is amazing. Thanks!|

 11. feed skriver:

  Very quickly this site will be famous amid all blogging visitors, due to it’s fastidious articles|

 12. thefeed skriver:

  Hello everybody, here every one is sharing these familiarity, thus it’s nice to read this webpage, and I used to pay a visit this blog everyday.|

 13. feed skriver:

  Appreciate the recommendation. Will try it out.|

 14. Wow, this paragraph is good, my sister is analyzing such things, so I am
  going to convey her.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.