@ Story Hotel

Detta är lite bilder från helgens hotellvistelse på STORY HOTEL. Deras rum har verkligen en speciell karaktär och contemporary stil du inte hittar på något annat svenskt hotell. Jag älskar en hel del detaljer – exempelvis handfaten. Men har svårare för planscher som sitter direkt på väggen – vilket för mig andas tonårsrum. Jag älskar ju exempelvis pråligt, guldiga ramar. Jag kan rekommendera ram-studion Rammakarna på Östermalm. Jag använde dem när jag hade köpt med mig hem några foto-planscher från Nice förra året. De har allt från exklusiva förgyllda ramar till specialimporterade och skräddarsydda alternativ. För oss som inte bor i Sthlm har de en webshop där man kan skapa inramningar av egna fotografier. De skrivs helt enkelt ut digitalt i deras butik och levereras smidigt hem till dig.

Det enda jag inte har hunnit med i min ”nya” lägenhet är just att få upp saker på väggarna. Och det är ju just det som sätter en del av den personliga prägeln. Dock blir det hela mer komplicerat när man, som jag, bor i ett hus med så tunna gipsväggar att man inte ens få fästa upp en tv modell mindre på väggen.

Måste även rekommendera STORY HOTEL:s restaurang; ”Ling Long” med ”japanska tapas” som var helt fantastiska!

 

IMG_3449

IMG_3442

12 kommentarer

12 kommentarer till @ Story Hotel

 1. Hermine Turomsha skriver:

  I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!|

 2. Roselle Whitset skriver:

  For the reason that the admin of this website is working, no
  uncertainty very rapidly it will be renowned, due
  to its quality contents.

 3. theragun skriver:

  I have learn a few excellent stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to create this sort of excellent informative web site.|

 4. Normally I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice article.|

 5. superbeets skriver:

  Marvelous, what a website it is! This website gives valuable information to us, keep it up.|

 6. It’s going to be ending of mine day, except before finish I am reading this impressive post to increase my experience.|

 7. the feed skriver:

  If you wish for to take a good deal from this post then you have to apply such strategies to your won blog.|

 8. thefeed skriver:

  What’s up to every one, it’s actually a nice for me to go to see this website, it consists of precious Information.|

 9. feed skriver:

  Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information specifically the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.|

 10. the feed skriver:

  Howdy! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Appreciate it!|

 11. berkey skriver:

  It’s perfect time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve read this submit and if I may just I want to suggest you few attention-grabbing issues or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read even more issues about it!|

 12. instagram online skriver:

  Wow! That sink with golden fish prints 😮 Beautiful photos! Instimg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida