EXUVIANCE Heel & Elbow Dry Skin Repair

Formula: Vit, creme åt det fetare hållet med en mild (lite udda) doft.

Utlovar: En mycket effektiv creme speciellt utvecklad för torr, sprucken och hård hud – framför allt på utsatta områden som fötter, händer och armbågar. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare. Inehåller en exklusiv blandning av AHA, PHA-syra samt vitamin E för att milt men effektivt exfoliera och reparera torr hud – även hudsprickor. Formulan är parfymfri och passar även den mest känsliga huden. Ersätter Exuviance Heel Repair.

Resultat: Jag delar sällan ut tior i betyg men detta är något av en mirakelprodukt! Helar torra, spruckna hälar som om du hade varit hos en fotvårdsterapeut. Där de flesta cremer inte tränger in, verkar denna salva efter bara en applicering. Babylena händer och fötter till ett överkomligt pris!

Pris: 299 SEK i webshop

Betyg: 10/10

1312007_1

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *