M PICAUT Hydra Lagoon Overnight Mask

Formula: Vit creme med medeltjock konsistens och märkets ikoniska citrusdoft (den här förde tankarna till citronfromage).

Hudtyp: Alla.

Användning: Applicera generöst på ett väl rengjort ansikte.Torka bort (eller skölj av) överflöd efter 10- 15 min. Alternativt lämna kvar över natten.

Utlovar: Ansiktsmask med optimal återfuktning och anti age-effekt. Stimulerar nybildning av hudceller, hudens naturliga kollagen-produktion samt minskar torrhetslinjer. Innehåller en formula av ekologiska råvaror ; hyaluronsyra ökar hundens förmåga att binda fukt, ädelstenen malakit lugnar och skyddar stressad hy, avokado-olja ger näring, Pentavitin skapar en djupgående fuktreservoar (72 timmar) och Squalene stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion.

Resultat: Denna ekolyx-mask håller vad den utlovar! Dessutom absorberade min hud masken – behövde inte torka bort eller skölja av, vilket visar att jag verkligen behövde fukt samt att produkten inte lägger sig som en hinna ovanpå huden. Ger en synbar minskning av torrhetslinjerna redan efter en overnight-applicering.  Lugnade röda partier i ansiktet som återfick sin naturliga nyans. Angående elasticiteten och kollagen-nybildningen är det dock för tidigt att uttala sig, men återfuktningen är högt över medel. Ett extra plus för smidig , hygienisk och stilren pumpflaska samt underbar doft.  Glöm inte halsen när du applicerar!

Pris: 499 SEK (50 ml)

Betyg: 9,5/10

 

a4474fa8c0fe3762_800x800ar-1

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *