Ett medium som bevisligen fungerar ; CAMILLA ELFVING!

medium-ditt-liv-med-andevarlden-en-handbok Trots min kristna tro, som implicerar ett band till det övernaturliga har jag in i det sista varit rädd och skeptisk mot alla som påstod sig ha en direktkontakt med andevärlden. Det var till jag träffade vackra och spirituella Camilla Elfving. Hon är verkligen inte som alla andra och hennes förmågor är (för mig) oförklarliga men har ändå visat sig ”skrämmande ”pålitliga.

Hur har jag fått ”bevis”? Jag kontaktade min vän Camilla när mina nycklar var borta, och även om jag vet att ”Saida”-grejer inte är vad hon sysslar med tog jag en chans. Hon berättade för mig att mina nycklar inte var borta utan låg någonstans i min hall. Jag hade då letat igenom både hallen och hela skogsspåret jag promenerat i –utan resultat. Jag var så säker på att jag tappat dem där och aldrig skulle återse dem.

Camilla:  De är inte borta permanent. Jag ser en hall med väskor och skor, och där nyckeln är ser jag ett sportmärke – typ Adidas eller Nike. Har du en sådan träningsväska exempelvis?

Ellen: Nääää. Men jag ska kolla i hallen igen!

Och vad händer? Efter bara några minuter hittar jag nycklarna i min NIKE-sko! Vi pratar en kvart till och hon avslutar samtalet med ”du är en lärare, Ellen, det kommer fram starkt”. Detta var något jag aldrig hade reflekterat över eller sökt mig till tidigare. Två veckor senare hade jag både sökt/och fått jobb som lärarvikarie.

Hon beskrev även en kille jag skulle träffa inom kort så nu får vi se om även det stämmer in! Hur som helst har jag fått förfrågningar angående mediala rådgivare på FB så nu vet ni. Vill ni kontakta henne gör ni det via hemsidan jag länkade till i första stycket.

Vill även rekommendera handboken (t.v) – MEDIUM Ditt Liv med Andevärlden för er som har ett stort intresse av detta ämne. Camilla anordnar workshops men ger även medial rådgivning via telefon.

 

 

17458037_10155205653218278_3649213247219630706_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommentarer

9 kommentarer till Ett medium som bevisligen fungerar ; CAMILLA ELFVING!

 1. Bennett Winegard skriver:

  I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.|

 2. Hello friends, good post and nice arguments commented at this place, I am truly enjoying by these.|

 3. I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have got you bookmarked to look at new stuff you post…|

 4. superbeets skriver:

  When some one searches for his essential thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.|

 5. feed skriver:

  What’s up, this weekend is fastidious for me, because this occasion i am reading this great educational piece of writing here at my house.|

 6. thefeed skriver:

  Really no matter if someone doesn’t understand afterward its up to other people that they will help, so here it takes place.|

 7. thefeed skriver:

  I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.|

 8. berkey skriver:

  Thank you for some other informative blog. The place else may just I get that type of information written in such an ideal approach? I have a mission that I’m simply now operating on, and I have been on the look out for such info.|

 9. Avito321mi skriver:

  [b]Пополение баланса Авито (Avito) за 50%[/b] | [b]Телеграмм @a1garant[/b]

  [b]Мое почтение, дорогие друзья![/b]

  Всегда рады предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам нужны конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  [b]Аккаунты не Брут. Живут долго.[/b]

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: [b]50% от баланса на аккаунте.[/b]
  Если требуется залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

  [b]Гарантия: [/b]

  [b]И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!![/b] Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  [b]Заливы на балансы Авито[/b]
  ________

  закрыли аккаунт на авито
  как использовать номер телефона на авито если он на другом аккаунте
  как поменять номер телефона на авито если он на другом аккаунте
  как восстановить аккаунт в avito по номеру телефона
  готовые аккаунты авито с переадресацией 2017 год

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.