fenjima

Dags att gå vidare…

Hej hopp!

Förlåt om jag varit borta ett tag nu men jag är på jakt efter en ny bloggportal. Jag har fått lite erbjudanden som jag tittar på så i nuläget är min framtid på improveme.se osäker. De flesta större bloggarna har lämnat sajten och och det är praktiskt taget omöjligt att blogga när man är ute på språng som jag oftast är. Ha lite tålamod så kommer jag med ett beslut om hur det blir i januari, fram tills dess blir det lite tomt här.

Kram på er!

Skärmavbild 2015-12-27 kl. 13.05.01

Prylar, prylar och massor med prylar

Varje dag kommer nya paket hem till mig. Det är allt från spel till hörlurar, jag har en hel hög med prylar som måste testas och utvärderas. Jag har inte börjat beta av ännu men tänkte göra det i mellandagarna, det är en stor risk att man fastnar för något och får svårt att lägga undan och prova något nytt. Men jag försöker testa allt jag får hem, vissa grejer kommer på min favoritlista medan andra skickas tillbaka snabbt då de inte är något för mig.

De senaste tillskotten är ett gäng fina drönare från Parrot samt ett par hörlurar av samma märke och en Lenovoplatta med inbyggd projektor. Jag som är van vid Apples iPad blev väldigt förvånad över hur bra plattan är. Min dotter är helt såld i projektorn och kollar på sina serier med bilden uppe på taket. Mästerligt! Jag ska ta kort på det sen och visa er hur bra den fungerar.

Skärmavbild 2015-12-22 kl. 12.18.59

Snart blir det Daddy’s Home

daddys-home-poster

Idag ska jag på en pressvisning igen, den här gången ska vi få se Daddy’s Home. Det är den nya komedin med Will Ferrell och Mark Wahlberg. Handlingen kretsar kring Will Ferrell och hans nya fru som har två barn sedan tidigare, pappan till barnen har inte visat sig på länge så Will har fått gå in som familjens fadersfigur vilket han älskar. En dag kommer pappa hem igen och det visar sig att han är snygg, muskulös och cool vilket får Will att känna sig rätt töntig och lame. Det blir en tävling mellan mellan om vem som är mest poppis bland barnen och som vanligt eskalerar det och blir totalt kaos. Jag älskar Will Ferrell sedan länge så den här filmen ser jag oerhört mycket fram emot.

Gold Leaf Hair är julens hårtrend

Snart är det jul, då är det rätt tid på året att gnistra lite extra. Personligen älskar jag trenden med guld i håret men jag skulle nog inte ösa på så mycket som vissa gör, lagom är bäst eller vad säger ni? Det här ska jag definitivt testa.

094bcc8e611116f5b46fef430f5d6cb7 met-gala-2014-hair-makeup-rita-ora-w540 Gold-Leaf-Hair-1 Gold-Leaf-Hair-Tutorial 564f5c760ab3d tumblr_lus5q29dbw1qfp5jso1_500 festivalhair_09 VOGUE-NIPPON-GOLD-4

Den episka tabben av att utse fel land till Miss Universum

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 13.27.41

Oj, oj oj….jag kunde inte tro mina ögon när jag såg det här imorse. Tänk er att äntligen vinna Miss Universum, tårarna efter allt slit och allt kämpande och så visade det sig att allt var ett misstag. Man står där med kronan och känner sig överväldigad och då sägs det att ett felande har gjorts och någon annan har egentligen vunnit. Jag skulle bli så himla ledsen till en början, sedan skulle jag bli arg och efter det skulle jag stämma arrangörerna. Vilken förödmjukelse! Hemskt att titta på och ännu hemskare måste det ha varit för tjejerna på plats, till och med Miss Filippinerna vill sjunka genom marken. Jag är inte ett stort fan av den här typen av tävlingar där det tävlas om en kvinnas skönhet på det här sättet men jag hade inte önskat det här på någon. Usch.

Feminismen blir bara större

Jag älskar hur feminismen tar för sig av plats i samhället och på internet. Det behövs verkligen! Det börjar att ploppa upp mer och mer prylar med just feminism i åtanke. Till och med bebisar kan vara med och ta ställning eller varför inte satsa på ett par nakna damer som håller i dina rökelsepinnar. Klockrent!

il_fullxfull.825915677_oo08 il_fullxfull.873813428_tipt