Disney samarbetar med Marc jacobs

Mina två bästa favoritföretag bildar ett samarbete. Vilken lycka!

Disney och Marc by Marc Jacobs slår sina påsar ihop inför kommande Alice i Underlandet som kommer på bio nästa år. Vi kommer att kunna hitta allt från accessoarer till kläder i samma stil som Disney härliga rulle. Vi kommer att få se allt från stora rosetter, blommor och hjärtan. Priserna kommer att ligga på cirka 60- 400 USD för grejerna vilket inte är så farligt ändå. Kollektionen släpps i november och filmen har premiär i maj 2016.

I den kommande Alice i Underlandet kommer vi att få se Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter och Mia Wasikowska samt regisserad av James Bobin.

alice_in_wonderland17

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida