Shryne – för dig som inte kan gå vidare

Det finns en app vid namn Shryne som är gjord för dig som inte riktigt kan lämna ditt ex där han borde vara, nämligen i det förflutna. I Shryne kan du lagra all kommunikation mellan er som är elektronisk som facebook, mail, instagram, bilder i telefonen, sms…allt! Du synkar bara dina konton med appen och så hamnar allt där det ska vara, i en virtuell box i telefonen. Du kan också välja att slippa se all data genom att gömma innehållet för dig själv i max ett år.

1362795970574046789

Om du har en partner kan du välja att lagra allt i Shryne ändå, delvis för att ha allt samlat på ett ställe eller för att när det väl tar slut kunna radera allt i en enda swipe. Det är helt upp till dig. Shryne finns att hämta i appstore helt gratis.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida