Tillbaka på ruta ett

Då är måndagen här igen och startar igång en helt ny vecka. Ska bli riktigt intressant att se hur den här veckan blir och vilka äventyr den bjuder på. Har flera filmer som jag måste gå och se via jobbet och en galapremiär som blir min första. På det hela blev jag kallad till en casting för en reklamfilm på onsdag, det var länge sedan jag höll på med rörlig bild så det blir roligt att ta upp det igen.

Tråkiga nyheter imorse om att Wes Craven har gått bort. Det är tack vare hans filmer med Freddy Kreuger som jag började att älska skräck, han var ett geni den mannen. Vi förlorar bara fler och fler underbara människor känns det som. Förresten, visste ni att Wes Craven började sin karriär som porrfilmsregissör? Det var otippat 🙂

wescraven

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida