For the nerdista in you

Var förbi HM idag, jag brukar sällan shoppa på HM men deras höstkollektion överraskar. Blev helt kär i ett par jeans med vida ben och knappar på sidorna men de fanns inte i stl 32. Så det sket sig. Suck.

Däremot passade jag på att mata nörden i mig med trosor i superhjältemotiv. Love, love, loooove!

image

Förresten! Har ni hört den underbara nyheten att iPhone 6S kommer den 9e oktober till Sverige? Det är i samma veva som Battlefront-betan kommer upp, gah! Vilken awesome början på oktober. Enligt mitt horoskop händer det galet bra saker i oktobermånad.

2 kommentarer

2 kommentarer till For the nerdista in you

  1. Bailey skriver:

    Hej! Saknar dig på Twitter. Mvh Bailey aka Mr Jeedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *