Helvetes jävla dag

Allt som kan gå fel har gått åt helvete. Skulle plugga PR den här veckan med det blev inget, jag skulle på pressvisningar men var tvungen att ställa in dem för att jag skulle plugga så nu sitter jag här med inget att göra. Blir knäpp av att bara sitta still ibland, måste hålla hjärnan eller kroppen igång.

Just nu sitter jag på Espresso House i mina mjukiskläder och dricker dagens första kaffe. Jag minns när jag var yngre och osäkrare än idag, hade aldrig hängt i stan om jag inte såg ”värdig” ut. Nu när man ändå bor mitt i smeten på Södermalm har det här med ”stan” förlorat sin glans på det sättet. Springer runt som en lodare just nu och jag kan fan inte bry mig mindre. Heja mjukisar!

Kör samma outfit idag som igår som också var en sunkdag. Nä! Nu ska jag hem och fortsätta att spela tv-spel, måste säga att Soma var lite av en besvikelse men jag ska fortsätta spela det ikväll.  Är snart klar med första Uncharted och älskar det hittills! Även om det är galet mycket pang pang ibland.

image

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *