Ännu en dag…

Skärmavbild 2015-12-16 kl. 17.10.41

Kolla in den här episka blicken, haha!

Det har varit full rulle dessa dagar, jag är helt slut. Under gårdagen gästade jag nyhetsmorgon igen och pratade om Star Wars och sedan hängde jag med en vän i mall of scandinavia för att se Star Wars igen under en senare tid. Idag ska jag på ett event och få spela ett rally-spel, efter det blir det mitt första julbord för i år. Ska bli gott att få trycka i sig lite köttbullar och skinka.

Det känns kul när det händer så mycket, även om det är svårt för mig att hänga med. Men jag börjar vänja mig, sakta men säkert. Puss på er, nu ska jag vila lite innan eventet går igång.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida