Feminismen blir bara större

Jag älskar hur feminismen tar för sig av plats i samhället och på internet. Det behövs verkligen! Det börjar att ploppa upp mer och mer prylar med just feminism i åtanke. Till och med bebisar kan vara med och ta ställning eller varför inte satsa på ett par nakna damer som håller i dina rökelsepinnar. Klockrent!

il_fullxfull.825915677_oo08 il_fullxfull.873813428_tipt

2 kommentarer

2 kommentarer till Feminismen blir bara större

 1. Right here is the right blog for anybody who hopes
  to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to
  argue with you (not that I personally will need to…HaHa).

  You certainly put a fresh spin on a topic which has been written about for ages.
  Excellent stuff, just excellent!

 2. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.