En underbar semester med mina älskingar!

gc1

gc2

gc3

gc4

gc5

gc6

gc7

gc8

gc9

gc11

gc12

gc13

gc10
För mer bilder och klipp hänvisar jag till min instagram @finnsbara1! Älskar min kropp och firheten jag känner inom mig. Hur jävla skönt det är kommer ni nog aldrig förstå men jag bara längtar mer och mer och njuter av allt nu när jag får vara den jag vill. Att kunna stå och leka med min gudson på stranden och sparka boll utan att behöva tänka på min kropp. För ett par år sedan hade jag garanterat inte gjort det och gått runt öppet överallt som jag gör nu. Bara för att omgivningen kan tycka att det inte är okej. Jag har aldrig brytt mig och jag bryr mig ännu mindre nu. Folk kommer alltid tycka, tänka och glo. Det spelar ingen roll hur vi ser ut. Det kommer alltid finnas dom som dömer där ute! Det bästa man kan göra är att vända ryggen och fokusera på sig själv. Ju mindre man bryr sig ju mer sticker det i deras ögon men komihåg att dom här människorna lever på dina reaktioner. Så det bästa är att inte ge dom någonting alls. Hur kan jag ha så bra självförtroende frågar många? Svaret är enkelt: Jag vet vem jag är, jag fokuserar på mina egna drömmar och mål! Vad andra tycker är inte viktigt. Det viktigaste är hur jag känner och tänker! Låt dig inte dras ner av andras avundsjuka – Res dig istället ännu högre och om bevisa inte för dom utan för dig själv att du kan gå hur långt som helst! – STAY STRONG & LOVE YOURSELF

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida