Hjälp är jag transexuell? Kan jag vara en man utan kuk?

Det är ingen annan än du själv som kan svara på frågorna ovanför. Utifrån mig själv så visade jag tecken på att jag va ”transexuell” i tidig ålder. Jag sa att jag tappade snoppen när jag föddes. Jag ville inte va en tjej, för jag kände mig som en pojke och ville se ut som en pojke. Jag hade alltid killkläder på mig och alla trode att jag va mammas son. Det va det jag ville! Men hur vet man egentligen om man är i ett stadie eller om man är transexuell? För mig va det enkelt. Jag har aldrig känt mig som en tjej. Jag drömde om att bli kallad han. Jag hittade på killnamn när jag presenterade mig. Jag skämdes för att säga Hej jag heter Angelika och är en tjej. För det va inte jag. Innerst inne så va det aldrig jag, det vara bara en fasad och en förklädnad som jag kom ut i för jag fick inte välja. Jag ville inte att man skulle se att jag hade bröst. Jag ville ha kort hår. Jag tyckte om tjejer. Du är inte transexuell bara för att du tycker om tjejer. Men i det här fallet så såg jag mig som killen i ett förhållande. Jag är man och du är kvinna! Jag önskade att kläderna kunde sitta lika snyggt på mig men det gjorde dom inte för jag hade bröst. Jag ville alltid ha en killes kropp. För att jag kände mig som en men jag kom ut i ett annat skal och det fick mig att känna mig instängd. Vilket liv vill jag leva? Jo jag vill vara mig själv. Se ut som jag vill, ha på mig vad jag vill och leva som en vanlig kille. Det handlar inte om vad andra tycker eller vad andra känner. Det handlar bara om dig, hur du känner dig själv i din egna kropp. Det är du som ska vara nöjd och lycklig, ingen annan! Ska du tillfredställa alla andra hela tiden så kommer det att sluta med att du är den som tillslut inte är lycklig. Tenderar du till något av dessa eller är tveksam till din identitet så finns det hjälp att få. Du har all rätt att få vara vem du vill! Din syster, din bror, din mamma, din pappa, din flickvän, din pojkvän – hela din familj kommer inte att förstå. Jag vet att det är viktigt att bli accepterad av dom men den enda som måste acceptera och inse sanningen är du själv! Sätt ner foten och stå upp för den du är!
Ska jag operera en kuk? Varför skulle jag göra det? För att bli accpeterad? För att bli en man? För att samhället har delat in oss i kategorier och vi ska se ut på ett speciellt sätt för att passa normen? Jag kan säga att jag förut ”önskade” att det fanns där från början men det gjorde det inte och det kanske det aldrig kommer att göra. Jag har levt utan en kuk i 27 år – jag klarar mig 27 år till. Däremot hade jag inte klarat att leva med brösten 1 dag till. Jag har skrivit om det här innan.. Om en bioligisk man är med om en olycka och skadar sitt kön såpass illa att han sedan inte har en kuk kvar.. Vad blir han då? En tjej? En hen? Eller en ken? Väldigt intressant att veta vilken syn man har på det. Jag skiter i vad jag är i dina ögon för det är inte du som ska leva i min kropp. Den enda som ska vara tillfredställd är jag! Det finns inget rum för vad du tycker och dina åsikter. Jag lever mitt liv och du lever ditt! Vill jag en dag operera mig så gör jag det, vill jag inte så gör jag inte det. Oavsett vad så kommer inget av det att ändra på vem jag är! Med kuk eller ej så kommer jag inte vara mer eller mindre Alex……. Va dig själv inte den alla andra vill att du ska va! Följ ditt hjärta /A

7 kommentarer

7 kommentarer till Hjälp är jag transexuell? Kan jag vara en man utan kuk?

 1. аудио зарядка для детей зарядка для детей без слов описание зарядки для детей http://starpromo.space/veselaya-zaryadka-dlya-detei.php зарядка онлайн для детей песни для детей в саду зарядка

 2. зарядка для детей дошкольного возраста зарядка для детей слушать онлайн зарядка для детей слушать зарядка для детей 5 лет видео зарядка для детей в год видео музыка делайте зарядку для детей http://starpromo.space/veselaya-zaryadka-dlya-detei.php интересная зарядка для детей зарядка для детей дошкольников

 3. Prestamos 24 Ver Prestamos Personales Credito Facil https://prestamosonline.space/farmington-mi/ Prestamos Personales De Bancos Tasas Creditos Personales Pedir Dinero Online

 4. kaufen modafinil modafinil online shop http://modafinilrezeptfrei.over-blog.com/modafinil-200-mg-preis.html vigil kaufen modafinil online apotheke modalert 200 kaufen

 5. Prestamos A Plazos Rapidos Prestamos Personales 1000 Euros Personas Que Hagan Prestamos Personales https://prestamosonline.space/chowchilla-ca/ Prestamos Por Internet Solicitud De Dinero Prestamos De Dinero En Linea Urgentes

 6. Harocixgoope skriver:

  Levitra 5 Mg Foto pharmacy prices for levitra Buy Prednisone Without Rx Levaquin 500mg Cephalexin 500mg

 7. Carolin skriver:

  Alex, du har helt rätt i det du skriver. Den enda egentligen som borde acceptera är en själv. Jag har många i min omgivning som tror att jag är transa eller rent av ochså bisexuell, jag gillar inte fördomar, emot andra människor. Jag accepterar alla precis som dem är, sen att man inte kommer överrens med alla det har med personkemi att göra. Jag tycker att det inte skall spela någon roll vad samhället eller hur någon annan ser på en. Det är ens eget val/ känslor eller hur jag nu skall förklara. Jag kan säga att du är en stor förebild för många, även mig, fast då är det mer träning och dig som person. Det är givande att följa dig och din ärlighet som du ligger inne med, den bara diggar jag. I min omgivning ljuger ganska många, men det är en annan sak. Nu skall jag ta ut mitt knäckebröd från ugnen och smaka det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *