EAT, SLEEP, TRAIN REPEAT!

bloggträning
Träningen igång igen vilket betyder att jag kommer bo på gymmet varje dag! Så jävla skönt att va tillbaks på banan igen och återgå till rutinerna. Jag har hunnit köra igenom hela kroppen 1 varv redan. Det känns asbra, kroppen känns stark och det är skönt att vakna upp med träningsverk lite här och där. Jag strävar efter pump och fokus på kontakt med musklerna. I och med att jag vart borta under ett par veckor så är det vanliga 8-12 reps *4 kan hända att jag slänger in ett extra set också om jag känner för det. Fokus på mat och kaloriintag. Jag släppte allting under veckorna jag inte tränade men nu är jag tillbaks igen. Så det blir inte att sitta och dricka öl på uteserveringarna nu vill jag ligga i hårt i en månad och hålla mig ifrån sånt. Firar när det ska firas! Vart extra trött dom här dagarna kan vara för att jag kört järnet också. Men det blir en helg med vila, barnpassning med baby och mina gudbarn + jag ska va hårmodell på lördag. Tagga! Körde Axlar idag och imorgon blir det ett benpass + 30 min Cross mage och ländrygg sen tar jag helg.
Kläderna är från body-engineers.com kolla in sidan grymma kläder!

Schemat i 4 veckor:
-Bröst + Cross
-Rygg + Cross
-Ben + Cross
-Axlar + Cross
-Armar + Cross

Let’s make som fucking progress and rebuild 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *