Redo för nya utmaningar!

image

image
Asså fan va det går bra in life! Hittat min grej! Nytt projekt på gång jag ska gå en intensivutbildning i filmskådespeleri på Ymperia Film Academy! Utbildningen drar i gång i slutet av Juni. Det känns så jävla rätt, jag är nyfiken som aldrig för. Jag kommer lära mig mycket om mig själv och fördjupa mig i rollen som skådespelare bakom kameran. Under dom senaste veckorna har jag vart med på många inspelningar och statistjobb av olika slag. Jag trivs som fan bakom kameran det är inget snack om det. Jag är nöjd med mitt beslut att gå på Ymperia Academy, det kommer öka mina chanser i det spår jag är inne på nu och jag kan inte annat än utvecklas. Det är en sammfattande kursplan på 4 dagar där man går igenom olika plan inom skådespeleri. Det kom även glädjande nyheter idag jag fick en statistroll i drama serien ”Gåsmamman2” där Alexandra Rapaport har huvudrollen. Vi ska spela in och filma under flera dagar nästa vecka. Inspelningen kommer ske på klubb rosé i Stockholm Spännande! I tisdags gjorde jag en insats som statist i nya humor serien ”Jäkla klåpare” med bl.a. Måns Nathanaelson och Anastasios Soulis som skådespelare. Jag tackar inte ja till alla ”jobb” eller alla ”program” som är intresserade av mig. Man ska göra det man älskar och tycker är kul. Jag känner att jag fått mersmak av att jobba med här och jag vill bara ha mer. Bygga upp mig egna karaktär och göra min grej – Jag följer alltid mitt hjärta i allt jag gör 100%. Just nu känns allting så jävla bra! Som vanligt har ni frågor så vet ni vart jag finns. Allt det bästa /A

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida