Goals!

image

image

image
Inne på andra veckan i träningen nu, det går framåt. Målet är att få tillbaks kroppen som på bilden till höger högst upp. Jag har inte druckit någonting under dom här veckorna. Tränar jag så värderar jag det före allt annat. Ligger i min säng helt slut nu fast känner samtidigt att jag skulle kunna springa milen. Jag ska vila i helgen men om jag känner mig själv så kommer jag köra lite PW och kötta magen hemma. Jag har känt att jag inte kan utföra alla övningar ännu, det drar och spänner i bröstet på vänster sida när jag tex kör drag övningar som latsdrag. Och min axel tar stryk varje dag när jag tränar. Just nu ignorerar jag det men jag kommer inte kunna göra det föralltid. Jag ska träffa Sjukgymnast David på capio clinic på Östermalm och se om sjukgymnastik hjälper ännu en gång. Men det är tveksamt jag hoppas på operation nu har jag haft såhär i fem år! Det va allt för idag imorgon ska jag på rekryteringsträff hos Be Sporty. Frågor? Tveka inte skriv! Ha en skön helg och träna försiktigt alla gymälskare /A

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *