1 månad sen operation

image

Det är helt klart en förbättring men jag är inte riktigt där jag vill vara ännu. Kirurgen tog bort världigt mycket av min bröstvårta vilket jag sa att han INTE skulle göra för jag räknade med en tredje operation. Min vänstra är helt bra fast det kommer bli att man måste göra vårtgården mindre för att han gjorde den andra bröstvårtan så liten. Vad ska jag säga om resultatet.. Jag ska på återbesök om två veckor då får han se själv och berätta för mig hur han tycker om sin insats under ingreppet. Jag hade gärna sett den här som sista op. Man gör den stegvis men varför göra fler än vad man behöver. En aning besviken ja men fortfarande närmare mitt mål. Bröst musklulaturen på testosteron kommer forma bröstet och fylla det jag tror det blir bra. Det blir ännu bättre om man har dom grunderna/förutsättningarna innan vilket jag ville. Det går inte att op igen förens 6 månader minst efter ett ingrepp. Då är vi inne på slutet av 2016 och jag lär ju börjat på Testo innan dess!

image

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *