Saknar gymmet!

image
Tja, nu har jag vart sjuk en vecka. Jag är verkligen sämst på att vila och tillåta mig själv att chillaxa. Jag vill träna varje dag och göra saker non stop – vilket leder till att jag bränner ut mig själv. Dagarna fylls alltid med aktiviteter därför blir det sån omväxling när det helt plötsligt inte ”händer” någonting – men det är också skönt. Jag får höra hela tiden – Alex ta det lungt , vila och tänk på ditt välmående. Jag gör ju det jag mår bra av tänker och känner jag just då! Man får typ kedja fast mig så jag inte kan gå nånstans haha. Igår gick jag till läkaren igen för jag har bara måt sämre, det visade sig att dom hade gett mig fel medicin – om man blir galen? Svar positivt! Precis som mitt test visa på halsfluss. Jag har bett om remiss nu för utredning om man ev ska ta bort halsmandlarna. Har ett helvete när jag blir sjuk – åker på samma sak varje gång! Iaf nu har jag rätta kuren och håller tummarna att jag snart mår tipp topp igen – på måndag åker jag till London!!! 😀

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *