FitnessPodden

NY HEMSIDA/BLOGG

Hej, denna blogg är inte uppdaterad och aktuell sedan en tid tillbaka. För att läsa inlägg, lyssna på podcast och se mer från oss:

Besök www.fitnesspodden.se

Back to da blogg

Denna blogg har inte direkt varit överdrivet uppdaterad senaste tiden, men jag (Daniel) tänkte försöka ändra på det. Det kommer sällan vara långa inlägg här men några kortare texter lär poppa upp här.  Idag, exempelvis, blir det ett sammanfattande inlägg  kring lite olika ämnen.

***

Jag kan börja med att rekommendera senaste avsnittet av Fitnesspodden där vi snackade benträning. Här finner du för övrigt alla tidigare avsnitt också.

***

KRÄVER FETT I SMÖRUPPROR

insta

Jag gillar denna typ av engagemang, men det vore bättre att rikta det mot viktigare saker. Håller med om att margarinet ska bort, men lägg energin på att få ungarna att sluta äta godis och dricka läsk istället. Det är betydligt viktigare än att få bort 10 gram margarin per dag ur deras kost..

***

Igår blev jag och Robban intervjuade av STARK Magasin med efterföljande fotografering. Givetvis kul att podden får den typen av exponering mer och mer. Återkommer när den är publicerad 🙂

***

Vi kommer för övrigt att befinna oss på Fitnessfestivalen den 29-30 november i göteborg. Vi ses väl där?

SISTA videobloggen, Team Rynkeby – cyklingen mellan Sverige och Frankrike

Här kommer då den avslutande delen på vår resa. Känns lite vemodigt för i och med detta klipp är det också på riktigt ett avslutat projekt för min del. Jag misstänker att det är en del av anledningen till att det tagit lite tid att få ut den sista klippet.

Det vi fått uppleva är ingenting man får vara med om speciellt ofta. Vi har deltagit i ett välgörenhetsprojekt och samlat in 11 miljoner kronor till sjuka barn och deras familjer, samtidigt som vi klarat av en rejäl cykeltur mellan Sverige och Frankrike.

Det känns stort.

 

FitnessPodden till FitnessFestivalen!

Robert skriver: Idag hade vi möte med grundaren av FitnessFestivalen, Ove Rytter. I kommande avsnitt av FitnessPodden kommer vi presentera honom och denna festival lite djupare. Vi kommer även befinna oss i Göteborg, 29-30 November under eventet. Ni kommer med andra ord kunna träffa oss IRL, eller AFK som de lite mer datorkunniga uttrycker sig…

Håll ögonen öppna då utlottning av biljetter kommer framöver!

 IMG_2650

Cykling till Paris Dag 6 – Regn och Ångest

Nu börjar vi äntligen närma oss Paris. Problemet är att när en av höjdpunkterna på resan ska klaras av kommer ovädret på riktigt. En stor del av nöjet förstörs totalt när vi intar Mur de Huy (ja…ett rätt rejält berg) men vi är inte bittra. Det finns så mycket som glädjer. Vad gör det att man får cykla 12 timmar i spöregn och 7 grader när  man får komma till ett hotell som håller standard som en tallinfärja? Frankrike levererar och frukosten bestod av croissant  och äppelmos. Äppelmos som tydligen äts istället för exempelvis yoghurt. Näringslära har inte riktigt nått Franska bergsbyarna än…

 

Dag 6 Cykling Sverige till Paris

 

Idag ska vi ta oss upp för en rejäl lutning. Mur de Huy. Omgivningarna börjar bli mer och mer fantastiska men så följer inte vädret.

Under denna dag får vi stå ut med spöregn och en temperatur som lägst ligger på 7 grader. Att försöka hålla sig varm är något som endast är möjligt i uppförsbackarna. Jag har aldrig älskat uppförsbackar så mycket som denna dag.

Team Rynkeby cyklar från Sverige till Paris och skänker pengar till Barncancerfonden.

 


Sida 1 av 512345