Millaista pelaajaa suosionosoittajat saavat lähteä joukkueesta

Taloudellisen oikeudenmukaisuuden lain jälkeen Manchester City ei vaikuttanut Valioliigan suorituskykyyn Mestarien liigan keskeyttämisen vuoksi. Manchester City voitti West Hamin 2-0. Manchester Cityn keskikenttäpelaajat Kevin de Bruyne ja Rodri sujuivat tässä pelissä erittäin hyvin, kun taas hyökkääjänä Gabriel Jesus menetti kolme erinomaista maalia. Gabriel Jeesus ei tiedä mitä tapahtuu, ja hän on alkanut epätäydellisesti.

Kevin de bruynen upea esitys innosti faneja tapahtumapaikalla. Tuulettimet pitivät no. 17 Manchester City pelipaita ja huusi nimeään. Kevin de bruyne välitti pallon joukkuetovereilleen uudestaan ​​ja uudestaan, mutta joukkuetoverit eivät onnistuneet valitsemaan parasta mahdollisuutta pisteet. Mutta Kevin de bruyne päätti lopulta ottaa pallon mukaansa maaliin, koska hän ei halunnut tuhlata liikaa mahdollisuuksia.

Pelissä oli myös koskettava hetki, kun Pablo Zabaleta putosi penkiltä West Ham loukkaantuessa. Vaikka Pablo Zabaleta on vaihtanut joukkueensa pelipaidat jalkapallo, Manchester City -fanit seisovat ja antavat lämpimät suosionosoitukset veteraanille, joka on pelannut Manchester Cityssä yhdeksän vuodenaikaa. Tämän suosionosoituksen avulla voimme kokea Manchester Cityn jalkapalloilun ja heijastaa enemmän Pablo Zabaletan henkilökohtaista henkistä viehätysvoimaa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *