De Bruyne utnevnt til ny Belgia-kaptein

Det nærmer seg landslagskampdag, og alle landslagene har offentliggjort sine laglister og gjort en rekke personelljusteringer. Sammenlignet med de mange kontroversene som Mbappes valg som ny kaptein for det franske laget forårsaket, er De Bruynes utnevnelse som ny kaptein for det belgiske landslaget mye mer lavmælt.
Etter at Hazard annonserte sin avgang fra det belgiske landslaget, kan De Bruyne, som bidro med 25 mål og 46 assist på 97 kamper for landslaget, fullt ut matche hans status som leder. Siden han tok på seg Billige Manchester City Drakt til Barn i 2015, har De Bruyne prestert godt og hjulpet laget med å skape mange heder og luksuriøse statistikker. Han kom til og med inn på listen over kandidater til Golden Globe Award i tre år på rad.
Sammenlignet med kapteinen på det franske laget er det belgiske landslaget i harmoni. Som ny kaptein uttrykte De Bruyne i et intervju at det er et spørsmål om stolthet å bære Fotballdrakter Belgia med navn, og det er en ære å være kaptein på landslaget, og han håper å spille denne rollen godt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *