Manchester United 2018-2019 nya hem fotbollströjor läckte

 

Manchester United 2018-2019 hem säsong jersey har läckt, det ska startas i maj. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Manchester United 2018-19 hemskjorta är till skillnad från vad klubben har använt tidigare. Adidas Manchester United 18-19-hemmakläder ser ut som en svarta från den vanliga röda mot en svart botten. Den ser mer svart trimmer i form av 3 Stripes, på axlarna och en linje runt toppen av EQT-stilens krage. Du kan också köpa Manchester United tröja med eget namn 2018 i vår butik.

Gradientgrafiken på framsidan av Manchester United 18-19-kit består av olika storlekar av hexagoner och bleknar i ett mer subtilt linjemönster i övre halvan av skjortan. Mall-Wise är Manchester United 2018-2019 hemjersey baserat på den nya Adidas Climachill-designen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *