Chelsea nya hem fotbollströja för 2018-19 säsongen släppt

Chelsea har släppt sin nya hemjersey för den kommande Premier League säsongen med röda och vita ränder längs den blå billiga fotbollströjor.

Kompletterande den blå och vita, Chelsea 2018-2019 skjortan innehåller en rättvis röd bit i form av avsmalnande ränder som löper från kanterna mot mitten, både på framsidan och baksidan. De växlar med liknande vita ränder för att skapa ett unikt utseende, till skillnad från vad klubben någonsin har på sig – även om det i allmänhet inspireras av några av de klassiska Chelsea-tröja från 1980-talet och 90-talet. Chelsea tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Den inre stolthetskortet, placerad på insidan av den nya Chelsea-hemskjortan, kommer med en ”Blue is the Color” -skrivning, öppningslinjen från Chelsea-anthem. Shorts och strumpor i Chelsea 18-19 Nike hemkit är blå respektive vita, med den senare med blå och röd trim.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *