Barcelona nya borta fotbollströjor för 2018-2019 säsongen släppt

 

La Liga jättar Barcelona har officiellt avtäckt deras nya billiga fotbollströjor för nästa säsong, och det är ett annat ljusgult nummer som kommer att ge tillbaka några glada minnen.

Inspirerad av den ljusa voltsskjortan från den minnesvärda säsongen 2005/06 firar den nya designen en kampanj där klubben vann både La Liga och Supercopa de España, liksom Champions League. En av de mest spännande och elektriska generationerna i Barcelonas berömda historia, en egenskap som matchas av lika elektrisk estetik. Barcelona tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Den djärva bortdesignen har blivit lika känd som de berömda röda och blåa randarna i hemskjortan. Shorts och strumpor kommer också i Volt, punkteras av blinkar av Barça röd och blå för att slutföra en look som verkar vara överallt på planen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *