Sadio Mane tar Liverpool nr 10 fotbollströjor

Sadio mané är den nya ägaren av Liverpool nummer 10 billiga fotbollströjor och som skulle kunna antyda en tweak från Jurgen Klopp till Reds’ formation denna säsong.

Ända sedan Philippe Coutinho lämnade Liverpool i januari har konsensus varit att Jurgen Klopp behöver hitta ett nytt nummer 10. Nåväl har han hittat sin man och han behövde inte se väldigt långt! Sadio Mane har bytt skjortor från nummer 19 till det kända nummer 10. Liverpool tröja med eget namn 2018 till försäljning online shop.

Nyheten om Manes nummerförändring kan vara en ledning för honom att flytta lite djupare och mer centralt i vissa spel. som Couthinho gjorde när han placerades (nominellt) till vänster. Det skulle göra Firmino och Salah mer av en anfallare duo med Mane ansluter Naby Keita i mitten för att samla bollen och mata framsidan partnerskap.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *