Ramos: Real Madrid kan vinna även utan Ronaldo

Sergio Ramos säger Real Madrid kommer inte sluta vinna bara för att Cristiano Ronaldo har lämnat klubben. Klubbkaptenen pratade före European Super Cup mot Atlético Madrid på onsdagskväll i Tallinn. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Vad tycker du om Cristiano kommentarer om Juventus att vara en familj? ”Här har vi alltid känt som en familj. Nyckeln till framgång är att vi alltid har varit och med honom kände vi en del av den familjen. Förlusten av en så viktig spelare är negativ men det kommer inte hindra oss från att vinna.” Du kan också köpa Real Madrid tröja med eget namn 2018 för att visa ditt stöd.

Tror du att du måste förstärka truppen med en annan spelare? ”Detta beror inte på oss. Förlusten av Cristiano är viktig, men ingen spelare kan vara över denna klubb och märke.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *