Kevin De Bruyne: Champions League rivaler varsamt för Manchester City

Kevin De Bruyne anser att Europas högsta sidor är försiktiga med hotet om Manchester City i den här säsongens Champions League. Manchester City tröja 2018/19 med eget namn för försäljning online butik.

Premier League-mästarna underströk sin tidiga status som en av Champions League-favoriterna med en krossande 3-0 seger över Shakhtar Donetsk i Ukraina på tisdag.

Nummer 17 De Bruyne tröja ägaren sa: ”Jag tror att de [andra klubbar] är noga med oss ​​i alla fall. Vi förlorade mot Lyon så det var viktigt att återhämta sig och nu vill vi vara första i gruppen. Det finns fortfarande tre spel att gå och vi har fortfarande jobb att göra. ”

Matchen var hans första början av säsongen efter två månader med knäskada, och De Bruyne sa: ”Jag har jobbat hårt för att komma tillbaka så snabbt som möjligt och sedan försöker du komma tillbaka med teamets rytm. Det gick bra med skadan. Det fanns inte många komplikationer. Jag har jobbat hårt för att vara tillbaka och jag är glad att vara här. ”

Manchester City Fotbollströjor Barn 2018-19 De Bruyne 17 Hemma Matchtröja

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *