Tottenham Hotspur tillbaka till andra plats i Premier League

Tottenham Hotspur flyttade till andra plats i Premier League-bordet med en 3-0 seger i Cardiff City. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Harry Kane öppnade poängen när Sean Morrison försökte avsluta fördjupningen gick fort i straffarens knä i den tredje minuten.Nin minuter senare samlade Christian Eriksen Son Heung-mins centrum och hittade nätets nedre vänstra hörn. Du kan också köpa Tottenham Hotspur tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Son tillfogade Spurs tredje i 26 minuter, skjuter över Neil Etheridge och in i samma hörn från Kanes pass. Cardiffs bästa chans till matchen föll till Junior Hoilett, men han kunde bara rikta huvudet direkt på Hugo Lloris.

Spurs har nu 48 poäng, en mer än tredje placerad Manchester City som värd liga ledare Liverpool på torsdagen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *