Jose Mourinho intresserad av Real Madrid återvänder

Jose Mourinho har enligt uppgift avvisat tillvägagångssätt från ett antal Europas toppklubbar när han håller på för en andra chans i heta sätet på Real Madrid. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Zinedine Zidane har redan kommit under press på Bernabeu den här säsongen efter att Madrid drog två av sina öppnande tre La Liga-matcher men sidan är fortfarande högst upp på tabellen, där Barcelona kämpar ner på sjätte plats. Du kan också köpa Real Madrid tröja 2019/20 för att visa ditt stöd.

Rapporter tidigare denna månad hävdade att Florentino Perez var redo att ersätta Zidane med Mourinho som naturligtvis förvaltade klubben från 2010 till 2013.

Även om Mourinho bara vann tre bestick av silver under sin tid i den spanska huvudstaden – och lyckades inte lyfta Champions League, menar Perez enligt uppgift att han är ”den enda mannen som får klubben tillbaka på ett jämnt köl”.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *