Philippe Coutinho bär Bayern München replika fotbollströjor i spelet

Om du tittade på höjdpunkter i den tyska Bundesliga i helgen såg du säkert bilder av FC Bayern München mittfältare Philippe Coutinho. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Philippe Coutinho använde inte den äkta tröjan men replikversionen av Adidas Bayern München 2019-20 hemkit i det här spelet. Replikationsversionen har icke-värmeapplicerade logoer / Three Stripes samt ett annat material. Du kan också köpa Bayern München tröja 2019/20 i vår butik.

Vi är inte säkra på vad som var skälen för Coutinho att använda repliktröjan. Det kan vara de kalla temperaturerna i München, men det är bara en ”dum gissning” av oss. Coutinhos lagkamrat Joshua Kimmich använde också replikpaketet mot SC Werder Bremen, intressant.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *