EM 2020-tröja: Portugal EM 2020 borta fotbollströjor läckt

Portugals fotbollströja för bortomgång 2020 introducerar en djärv design som ungefär inspireras av den ikoniska borta 2016. landslagströja fotboll till salu onlinebutik.

Även om det är baserat på den ökända Vapor Aeroswift-mallen, är Portugals bort-skjorta för Euro 2016 väl betraktad på grund av hur ofta den användes under den framgångsrika turneringen. Du kan också köpa Portugal tröja 2020 för att visa ditt stöd.

I en vridning kombinerar Portugals nya fotbollströja från Euro 2020 bort den övervägande ljusa kricka basfärgen med en iögonfallande banddesign. Bågarna består av tunnare horisontella ränder i svart, röd och en mörkare, mättad ljusare nyans.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *