Bästa Helgen på länge? :D

ja det här har varit den bästa helgen på länge helt seriöst! 😀 jag är sååå jävla glad 😀 😀 😀

Jag följde med ponta hem efter han hade kidnappat mej 😀 vi åkte ut nånstans bland träd och myrstackar och typ satt i bilen och pratade och myste och hade bara allmänt trevligt :3 sen stack vi och åt vilket va awezoome najjs! 😀 sen sen sen sååå kidnappade han med mej hem till honom ;d vilket va väll lite läskigt men helt OKEJ! jag fick träffa lite random folk som va väll snälla och trevliga ^^ och roliga att lyssna på! 😀 Sen efter ett tag så gick jag och ponta ner i hans runm och gick och la oss typ iaf ^^

Sen vaknade vi väll nästa morgon på MIN födelsedag 😀 och ja vi låg väll kvar i sängen lagom länge sen lyfte vi upp våra rumpor ur sängen så vi kunde ta oss vidare till min lägenhet i borlänge 😀 aa en sak att säga att bilen Jag fick åka i har AWEZOOME ljud :3 jag bara rawwrrr :3 hihihihihi *springer och stjäl bilen när ponta ligger och sover* 😀 hoppas han inte märker något :3

aa sen när vi kom fram till underbara staden borlänge så stack vi och handlade till min tacotårta 😀 som ponta gjorde till mej 😀 smakade verkligen awezoomE! han ska bli min privata KOCK! 😀 Den såg god ut och smakade ännubättre 😀 jag är bara sååååååå fukking LYCKLIG!

Efter maten blev det att ta en låång och varm myyysig dusch! jag va värd den verkligen!

Efter vi hade duschat klart bled det mys i min soffa med chips och godis och piratfilm! :d

Senare blev det dax att sova en skvätt åxå :3 krypade upp i famnen på ponta och bara myyyste 😀

Och idag söndag så blev vi sängliggade ett bra tag :3 kollade på en nyy pirat film och bara myste idag med sen masserade jag ponta lite och han dö somnade vilket jag tyckte va as gulligt 😀

Efter lite städande och uppvaknade så drog vi iväg till kupolen och handlade lite och kollade i affärer!

Sen följde jag med hem till mora och någon timme senare åkte jag tbx till borlänge igen D:

Saknar min sängkamrat! Många pussar och kramar till ponta :D<3

Aa min helg har bara varit heeeeeeeeeeeeeeeelt underbar! Något som e värt att minnas!

 

Tack Ponta för en myysig och helt underbar helg! <3

3 kommentarer

3 kommentarer till Bästa Helgen på länge? :D

 1. freakyDoLLL skriver:

  Ähh.. du behöver inte köpa en ny bil :3 Seriöst inte sno ljudet det vill jag åxå ha 😮
  Aa den va verkligen riktigt najjs 🙂 Du förtjänar åxå att må bra!! :)Saknar dejj! MASSOR! <3 puuuss och kraaam<3

 2. freakyDoLLL skriver:

  Det va så lite så 😀 japp jag kan verkligen hålla med om det du sa! Hihihii joo jag ska pimpa din bil 😀 jag lovar den kommer att bli as snygg juh! ;D sen ska jag skriva att det va jag som pimpade den åxå ^^

 3. Ponta skriver:

  Tack själv för en grym helg! Underbar, tidslös, bekymmersfri och helt totalt awesome! Sno inte min biiil :D… måste köpa en ny först ;D … fast då tar jag med ljudet! Riktigt nice helg har det varit 🙂 verkligen! Tackar för den, och varsågod för att jag kunde göra den till glädje för dig! Du förtjänar att få må bra :)!! Massa Pussar och kramar till dig meed <3

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida